– Mange nettbutikker gjør én stor feil: De pakker varene sine selv.

Trond Svendgård i nettbutikk-suksessen Plukkselv.no er overbevist om at mange nettbutikker gjør én stor feil: De pakker varene selv. 

Trond Svendgård, daglig leder av plukkselv.no, signerer bøker før de sendes til kundene.Plukkselv er en nettbutikk spesialisert på sanking og konservering av bær, sopp og andre råvarer man finner i naturen. Det hele startet med en Facebook-gruppe der Trond og en kompis delte gode tips til sanking, men de to gründerne merket fort at det var dårlig utvalg av utstyr for dette på nett.

De to kompisene tok derfor jobben i egne hender. De startet opp nettbutikken Plukkselv.no , og lot Snap Pack ta seg av lager, pakking og distribusjon. I dag har de omlag 800 – 1 000 ordre hver måned. Og fordi de ikke trenger å bruke tid på lageret, kan de holde fokuset der de merker resultatene best: På å få bedriften til å vokse.

Sømløst og effektivt samarbeid med Snap Pack

Trond Svendgård, daglig leder av plukkselv.no, er strålende fornøyd med samarbeidet med Snap Pack. Selv har han jobbet med varelager hele livet og har aldri opplevd noen som ikke gjør feil før Snap Pack.

– Snap Pack gjør at du kan fremstå som profesjonell fra dag én,” fastslår Svendgård og legger til at Snap Pack sitt lagersystem er så godt integrerte i nettbutikken at det handel går så raskt som kunder forventer i dag. Om en kunde bestiller klokken 12 så blir varen sendt klokken 12.

Anbefaler Snap Pack til andre gründere

Svendgård mener at en del av grunnen til den store suksessen er det tidligere samarbeidet med Snap Pack.

– Det finnes et hav av folk som starter nettbutikker, men det de gjør feil er å pakke selv. Den dagen det kommer 1000 ordre på én dag har du ikke sjans til å pakke det selv. Videre anbefaler Svendgård de som driver nettbutikk å la de proffe ta jobben fra starten av.

Til slutt presiserer Svendgård at Snap Packs lager- og fakturaløsninger har gjort at plukkselv.no ikke trenger å tenke på noe annet enn det som er viktigst — nettopp salg.